×

Caută

De ce Vodafone?

Am dezvoltat soluţii pentru industria de retail astfel încât afacerea ta să devină mai eficientă și mai profitabilă.

Eficienţă operaţională sporită

La Vodafone, am dezvoltat soluţii pentru industria de retail care înglobează mai multe servicii într-o arhitectură care poate lucra pentru tine,
astfel încât afacerea ta să devină mai eficientă și mai profitabilă.

Vodafone România este certificată drept cea mai bună rețea de date mobile din România, potrivit testelor realizate în martie 2019 de către compania independentă de testare a rețelelor de comunicații Umlaut AG din Germania.

Expertiză globală – La Vodafone ai la dispoziție echipe de specialiști și consultanți care dețin know-how specific pentru diferite industrii și care pot oferi soluții customizate pe nevoile afacerii tale. Te poți baza pe expertiza globală oferită de multe proiecte complexe de conectivitate implementate cu succes.

Ai control total - Cu un furnizor unic de servicii IoT beneficiezi de suport centralizat, costuri unificate si viteză de reactie care se traduc în eficiență operațională sporită pentru afacerea ta.

Simplificare si eficiență – Constructia unei arhitecturi IoT poate fi un lucru complex, de aceea a avea un singur furnizor care să îți ofere servicii end-to-end este cheia pentru simplificarea operațiunilor, eficiență și productivitate.

Noutăţi

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur, adipisicing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur, adipisicing elit. Consectetur dolorum voluptate architecto debitis sed rem

lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur, adipisicing elit. Consectetur dolorum voluptate architecto debitis sed rem